Udvikling af smal lastbil i samarbejde med DAF Lastbiler

Vi har nu udviklet og udført følgende arbejde:

Foraksel: Afmontering og afkortning af foraksel, ændring af konsoller, styrearme og styrestang, udskiftning af parabelfjedre med særlig lav luftaffjedring, montering af hæve-/sænkekontakter i førerhuset (el-arbejde), montering af 265/70R19.5-dæk med større bæreevne, montering og udmåling af styretøj.

Bagaksel: Udskiftning af tvillinghjul til enkeltmontering på særlige fælge til 445/45R19,5 dæk med ændret indpresning, ændring af placering på div. ventiler samt luftbælge for luftaffjedring.

For- og bagaksler: Levering og montering af ”dump-ventiler” på for- og bagaksel med kontakt i førerhus samt montering og tilpasning af specielle konsoller for kraftige bumpstop.

Førerhus: Ændring af trin, kofanger, skærme, førerhushjørner, frontpanel, frontgitter, luftfilterhus (plast- og glasfiberarbejde) samt tilpasning af rør. Fremstilling og montering af skræddersyede spejlarme og monteringsbeslag for montering på fronten i stedet for på dørene, levering og montering af kamera som erstatning for cyklistspejle.

Resultat: Max. bredde 2.000 mm (+ sidespejle ved normal kørsel), max. højde 2.650 mm køreklar.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Daf-2-1024x485.jpg
Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er DAF-5-1024x485.jpg